Kerst op slot 

Wie kan Kerst redden?

Het is 24 december, buiten is het koud en donker. Binnen branden de kerstlampjes en hangt de geur van lekkere stoofpotjes. Chocolade wordt gesmolten, kerststronken in de diepvries geplaatst, bladerdeeghapjes worden uit de verpakking gehaald, de eerste cavaflessen beginnen te knallen.

Dan ineens – een luide knal – te horen over heel de stad, die wordt gevolgd door complete duisternis… Wat is er gebeurd? Gaan die stoofpotjes nog pruttelen? Ovens nog werken? En gaat iedereen wel tijdig op het kerstfeest geraken? Oh nee?!

Jullie zijn elk een persoon in dit verhaal en wanneer de duisternis de stad overvalt, bevinden jullie zich ofwel nog op het werk, ofwel al op café voor een eerste aperitief, ofwel nog in de winkel voor de laatste kerstboodschappen. Jullie kunnen niet meer weg – alles zit vast – een ramp!! Kerst op slot! Aan jullie om de sleutels te vinden, de codes te kraken en tijdig op het kerstfeest te geraken.  Wie slaagt erin om kerstmis te redden?!

 

Kerst Op Slot is een spel voor 6 personen dat op drie verschillende locaties toch samen kan gespeeld worden.  Apart maar toch gezellig samen! Ideaal om te spelen in deze bizarre Coranatijden of voor vrienden/familie die ver uit elkaar wonen!   

 

Het volledige spel wordt via jouw mailbox bezorgd.  Als organisator krijg je de nodige instructies waarmee je het spel in slechts enkele eenvoudige stappen kan organiseren.   Het enige wat jullie nodig hebben is een printer, papier en veel zin in een gezellige avond!

 

Nu ook in een versie die je kan cadeau doen aan jouw vrienden/familie.

 

Uitverkocht

Kerst Op Slot

€ 15,00
Uitverkocht
Uitverkocht

Kerst Op Slot

€ 15,00

Spel om samen maar toch apart te spelen

Uitverkocht

Een ideaal kerstcadeau waarbij je het spel "kerst op slot" cadeau virtueel onder de kerstboom legt.  Een spel om met vrienden of familie corona proof te spelen.  Gezellig samen maar toch apart. Bij deze versie komt een cadeau kaart met de vermelding - "Voor deze kerst krijg jij een bijzondere ervaring".  

 

Het enige wat jij moet doen is bij de bestelling doorgeven aan wie je het spel cadeau wilt doen, zijn/haar emailadres, de datum dat het spel bezorgd mag worden en een persoonlijke boodschap en wij doen de rest!

 

Rating: 3.5277777777778 sterren
36 stemmen