Algemene Voorwaarden

Bestellen van een spel

Je moet ouder dan 18 jaar zijn om een bestelling te plaatsen. Bij het bestellen van ons product in het 3-stappen bestelproces, koopt u de producten voor hun aangeduide prijzen en overeenstemt u zich aan onze algemene voorwaarden. U kunt onze betaalmethoden hieronder bij “Betaalmethoden” vinden. Prijzen worden weergegeven in euro’s inclusief belastingen.

Levering en Gebruik

Na het bestellen krijgt u een mail met hierin het spel.  Producten gekocht van gezelligapartsamen zijn enkel bestemd voor persoonlijk gebruik. 

Prijzen en verzendkosten

Prijzen zijn definitief en inclusief belasting. Er zijn geen verzendkosten voor de digitale producten.

Betalingsmethoden

Betalen geschiedt via Bankcontact of creditcard.

Privacybeleid

Wij respecteren uw privacy en zorgen ervoor dat persoonlijke informatie vertrouwelijk behandeld wordt. Wij gebruiken uw gegevens enkel om de bestelling zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Uw gegevens worden niet aan derden verkocht. Ons uitgebreide privacybeleid vindt u op de pagina “Privacybeleid”.

Herroepingsrecht

De producten zijn digitaal en er is daarom geen herroepingsrecht aan verbonden.

Webshop content

Deze website en webshop is met grote zorg samengesteld. Echter sluiten we alle aansprakelijkheid uit, uitdrukkelijk of geïmpliceerd, met betrekking tot de betrouwbaarheid van de informatie die hierin opgenomen is.

Aansprakelijkheid

Wij zijn niet aansprakelijk voor enig letsel aan mensen of objecten als gevolg van onze spellen.

Belgisch recht

Op de overeenkomsten tussen GezelligApartSamen en de klant waarop deze algemene voorwaarden betrekking hebben, is uitsluitend Belgisch recht van toepassing.

Website eigendom

GezelligApartSamen

Jouw wettelijke rechten worden niet beïnvloedt door deze algemene voorwaarden.

Juridisch bekendmaking

De Europese commissie biedt een platform aan voor het oplossen van online geschillen (OS) welke te bereiken is op https://ec.europa.eu/consumers/odr. We zijn niet verantwoordelijk noch willen we participeren met het regelen van geschillen voor een consumenten arbitragecommissie.